Per tot el que importa és el nom de la campanya amb la que ens presentem a aquestes eleccions.

Per tot el que importa és el nom que rep el nostre programa electoral.

Nosaltres no prometem, nosaltres ens comprometem. I ho fem per treballar de valent per tot el que importa a Xilxes, a cadascuna dels nostres veïns i veïnes. Perquè lo públic ha d’estar per això, per tot el que importa.

Ací teniu el programa electoral fruit de nombroses reunions i d’escoltar a la gent. És un programa ambiciós, real i obert per poder incorporar noves propostes. Un programa que obligarà al diàleg durant la pròxima legislatura, un programa que no deixa a ningú enrere, un programa que treballa en present i que mira cap al futur, un programa que és el vostre.

Clica ací ➡Programa electoral 2023 – 2027

[CAS]

Per tot el que importa es el nombre de la campaña con la que nos presentamos a estas elecciones.

Per tot el que importa es el nombre que recibe nuestro programa electoral.

Nosotros no prometemos, nosotros nos comprometemos. Y lo hacemos para para dedicar toda nuestra energía per tot el que importa a Xilxes, a cada una de nuestros vecinos y vecinas. Porque lo público ha de estar para eso, per tot el que importa.

Aquí tenéis el programa electoral fruto de numerosas reuniones y de escuchar a la gente. Es un programa ambiciones, real y abierto para poder incorporar nuevas propuestas. Un programa que obligará al diálogo durante la próxima legislatura, un programa que no deja a nadie por el camino, un programa que trabaja en presente y que mira hacia el futuro, un programa que es el vuestro.

Clica aquí ➡Programa electoral 2023 – 2027