El Xilxes que volem, el projecte de municipi que ens agradaria fer realitat durant els pròxims quatre anys.  Un poble més amable amb la gent que hi viu, més participatiu, amb oportunitats per a totes les persones, més just, més verd, sense exclusions. Un Xilxes en el qual les persones tenen faena i reben un salari que els permet viure amb dignitat.

Són moltes hores de treball, de converses amb associacions i entitats. És el nostre “somni”, un projecte factible que toca de peus a terra i que podem fer realitat. Per al col·lectiu de Compromís per Xilxes el programa electoral és  important. El trobareu en format pdf.

Clica ací ➡ Xilxes_programa_electoral_valencià

Hem impulsat el canvi polític en els últims quatre anys. Només ens cal el vostre suport per consolidar i incrementar la nostra presència a l’Ajuntament, així continuarem millorant la vida del veïnat de nostre poble.

Hem penjat al web el programa electoral que hem elaborat durant setmanes. Així, qualsevol persona el pot consultar a internet, des del mòbil, l’ordinador, una tauleta.