El polígon Els Plans disposarà d’una gran zona verda

Aquesta setmana comencen les obres al Polígon industrial Els Plans. La subvenció per a poder dur a terme aquesta millora ha sigut gràcies a la Conselleria d’Economia Sostenible, al capdavant de la qual es troba Rafa Climent, de Compromís.

El fet que aquesta remodelació cree una zona verda, com la que s’ha impulsat, ha fet possible l’accés als més de 350.000 de subvenció rebuda.

Des del col·lectiu local de Compromís “destaquem l’aposta de la Regidoria de Medi Ambient per la sostenibilitat, vam veure una gran oportunitat en aquesta línia de subvencions per a desenvolupar la zona verda més gran del municipi de Xilxes.”

De sobra és conegut que el nostre poble disposa de molt poquetes parcel·les públiques i és aquest un dels motius pels quals hem d’aprofitar qualsevol oportunitat per a generar espais verds que les persones puguen gaudir.

L’adequació d’una zona que fins ara era un solar i la creació de noves farà que Xilxes dispose de més de 15.000 metres quadrats de nova zona verda.

Aquest nou espai servirà de pantalla verda que ajudarà a integrar el polígon industrial, disposarà de senders que recorreran especies vegetals i arbres amb característiques de singularitat i sostenibilitat com si d’un parc botànic es tractara.

A més, a la vorera que uneix el polígon amb el poble s’estan acabant d’instal·lar llums amb un alt grau d’eficiència energètica.

El  nostre Compromís amb la gent, l’economia i la sostenibilitat és total.

Arxivat en: General

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *