L’equip de govern de Xilxes denuncia que el PP vol desprestigiar la consulta als veïns

Els partits de l’equip de govern de Xilxes (PSOE, EU i Compromís) han denunciat la intenció del Partit Popular municipal de desprestigiar la consulta ciutadana sobre els PAI’s de golf, després de l’acord aconseguit en Junta de Portaveus en el qual tots els grups de la corporació van subscriure aquesta proposta de l’equip de govern i van decidir per unanimitat obrir la votació a totes les persones empadronades en la població.

‘Des de l’equip de govern no entenem que persegueix el PP quan no acata les decisions que ells mateixos van acordar en Junta de Portaveus i proposen ara un procés paral·lel per als propietaris. La seua gestió en els PAI’s ha demostrat que ni els importa el municipi ni el benestar dels veïns i veïnes, per la qual cosa no ens sorprenen aquestes bandades i incoherències sense sentit’, han explicat els portaveus dels grups que formen l’equip de govern.

‘Aquestes contradiccions se sumen a la lamentable gestió urbanística dels populars en els PAI’s de golf, ja que van regalar més d’11 milions d’euros en concepte d’avals en no signar cap conveni amb els agents urbanitzadors, i a l’engany al que han sotmés als propietaris dels terrenys assegurant-los que el canvi de classificació a urbanitzable no repercutiria en un augment de l’IBI’, han afegit.

En el Ple del mes d’abril del passat any ja es va aprovar amb el vot a favor del PP sotmetre a consulta popular els PAI’s de golf amb l’objectiu de donar participació a la ciutadania sobre el manteniment o supressió de la classificació com a urbanitzable dels sectors SUZTR-1 i SUZTR-2, procediment que es va remetre al govern d’Espanya i que ha estat autoritzat pel Consell de Ministres. A més, aquest mateix mes de febrer la sessió plenària ha acordat també per unanimitat els termes de la convocatòria.

‘Estem convençuts que ha de ser el poble de Xilxes el que decidisca el futur del municipi, i aquesta mateixa postura ha quedat registrada pel PP, que ha votat a favor en els plenaris. Ara sembla que volen desmarcar-se de l’acord i seguir enganyant a la ciutadania en aquesta qüestió’, han assenyalat els portaveus de l’equip de govern.

Arxivat en: General

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *