Xilxes redueix el seu deute en un milió d’euros.

En menys de dos anys que portem de legislatura, la gestió responsable del govern en coalició del que Compromís forma part, ha reduït el deute de l’ajuntament en més d’un milió d’euros, el que equival a quasi un 40%. Els excessos fets en legislatures anteriors, havien fet que Xilxes es trobara en el rànquing dels municipis més endeutats de l’Estat Espanyol. Fruit del treball del nou govern per dur a terme una gestió responsable i sanejar els comptes públics, deixem d’estar en els llistats de la vergonya.

—–

En menos de dos años que llevamos de legislatura, la gestión responsable del gobierno en coalición del que Compromís forma parte, ha reducido la deuda del ayuntamiento en más de un millón de euros, lo que equivale a casi un 40%. Los excesos hechos en legislaturas anteriores, habían hecho que Xilxes se encontrara en el ranking de los municipios más endeudados de España. Fruto del trabajo del nuevo gobierno para llevar a cabo una gestión responsable y sanear las cuentas públicas, dejamos de estar en los listados de la vergüenza.

Arxivat en: Ajuntament, General

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *