Compromís presenta esmena per a protegir i regenerar el litoral.

Regidors i regidores de Compromís dels pobles costaners de la Plana Baixa juntament a la Diputada a les Corts Valencianes Mónica Àlvaro, s’han reunit al municipi de Xilxes per exigir de manera conjunta solucions per combatre la regressió de la Costa Sud de Castelló.Reunió PGE 2016-1

Durant més d’una dècada, la costa de la Plana Baixa pateix d’una regressió accelerada que afecta al desenvolupament econòmic, paisatgístic i mediambiental de la Comarca.

Els membres de Compromís han redactat una esmena als Pressupostos Generals de l’Estat per al 2016 que el nostre Diputat Joan Baldoví, defensarà al Congrés. Una vegada més representant als pobles del País Valencià, i en aquest concretament a la Plana Baixa.

L’esmena sol·licita un augment de 60 milions d’euros en les partides de Control de la Regressió de la Costa i de Protecció i Recuperació de Sistemes Litorals per a executar definitivament solucions adequades i sostenibles amb la finalitat de parar la regressió i protegir la nostra costa.

—-

Concejales de Compromís de los pueblos costeros de la Plana Baixa junto a la Diputada en les Corts Valencianes Mónica Álvaro, se han reunido en el municipio de Xilxes para exigir de manera conjunta soluciones para combatir la regresión de la Costa Sur de Castellón.

Durante más de una década, la costa de la Plana Baixa padece de una regresión acelerada que afecta al desarrollo económico, paisajístico y medioambiental de la Comarca.

Los miembros de Compromís han redactado una enmienda a los Presupuestos Generales del Estado para 2016 que nuestro Diputado Joan Baldoví, defenderá en el Congreso. Una vez más representando a los pueblos del País Valencià, y en este caso concretamente a la Plana Baixa.

La enmienda solicita un aumento de 60 millones de euros en las partidas de Control de la Regresión de la Costa y de Protección y Recuperación de Sistemas Litorales para ejecutar definitivamente soluciones adecuadas y sostenibles con el fin de parar la regresión y proteger nuestra costa.

Arxivat en: Comarcal, Economia i Ocupació, Nacional, Propostes, Urbanisme i Medi Ambient

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *