Jordi Sebastià eurodiputat de Compromís visitarà Xilxes per conèixer de primera mà els problemes de la localitat

Sergi Alejos, candidat a l’alcaldia, i la resta de la llista de Compromís, rebran el suport de Sebastià en un cafè obert a la ciutadania el dia 11 de Maig
Xilxes, 7 de maig de 2015.
Jordi Sebastià, eurodiputat de Compromís visitarà la localitat de Xilxes el dilluns dia 11 de Maig per recolzar als candidats i candidates que Compromís presenta en aquesta localitat de la Plana Baixa, així com per a participar en un cafè obert amb la ciutadania.
El candidat a l’alcaldia de Compromís per Xilxes ha apuntat “volem transmetre-li a Jordi el nostre agraïment per visitar el nostre poble. Som un col.lectiu menut, nou, però amb la il.lusió per bandera, amb ganes d’obrir les finestres de l’ajuntament, amb ganes d’apropar-lo a les persones que viuen en Xilxes. També volem que l’eurodiputat de Compromís pugue conèixer la nostra realitat, els abusos urbanístics que han tingut lloc, el fracàs del model industrial que es pretenia realitzar, etc, ara que la bombolla immobiliària ha esclatat volem denunciar la manca de visió tant turística, com de foment de l’ocupació, que en els dos casos es reduïa a la mera especulació amb el sòl, sense mirar més enllà”.
També, ha continuat Alejos, “volem presentar a Jordi les nostres iniciatives en matèria d’agricultura, al ser Jordi membre d’aquesta comissió en l’europarlament” .
Finalment, el candidat a l’alcaldia de Compromís per Xilxes ha afegit que “esperem que veïnes i veïns de la localitat comparteixen una vesprada amb nosaltres i l’eurodiputat Sebastià, pel qual vos convidem al Bar la Marina, en el Carrer Calvari 53, a partir de les 16:30 h, el pròxim dilluns dia 11 de Maig”.
Jordi Sebastià eurodiputado de Compromís visitará Xilxes para conocer de primera mano los problemas de la localidad
Sergi Alejos, candidato a la alcaldía, y el resto de la lista de Compromís, recibirán el apoyo de Sebastià en un café abierto a la ciudadanía el día 11 de Mayo
Xilxes, 7 de mayo de 2015.
Jordi Sebastià, eurodiputado de Compromís visitará la localidad de Xilxes el lunes día 11 de Mayo para apoyar a los candidatos y candidatas que Compromís presenta en esta localidad de la Plana Baixa, así como para participar en un café abierto a la ciudadanía.
El candidato a la alcaldía de Compromís per Xilxes ha apuntado “queremos transmitirle a Jordi nuestro agradecimiento para visitar nuestro pueblo. Somos un colectivo pequeño, nuevo, pero con la ilusión por bandera, con ganas de abrir las ventanas del ayuntamiento, con ganas de acercarlo a las personas que viven en Xilxes. También queremos que el eurodiputado de Compromís conozca nuestra realidad, los abusos urbanísticos que han tenido lugar, el fracaso del modelo industrial que se pretendía realizar, etc, ahora que la burbuja inmobiliaria ha estallado queremos denunciar la carencia de visión tanto turística, como de fomento de la ocupación, que en los dos casos se reducía a la mera especulación con el suelo, sin mirar más allá”.
También, ha continuado Alejos, “queremos presentar a Jordi nuestras iniciativas en materia de agricultura, al ser Jordi miembro de esta comisión en el europarlamento” .
Finalmente, el candidato a la alcaldía de Compromís per Xilxes ha añadido que “esperamos que vecinas y vecinos de la localidad comparten una tarde con nosotros y el eurodiputado Sebastià, por el cual os invitamos al Bar Marina, en la Calle Calvario 53, a partir de las 16:30 h, el próximo lunes día 11 de Mayo”.
Arxivat en: Comarcal

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *