Alejos optarà a l’alcaldia de Xilxes.

 El coportaveu de Compromís per Xilxes, Sergi Alejos, ha estat triat per unanimitat com el cap de llista i candidat a l’alcaldia del municipi.

Alejos ha volgut mostrar l’agraïment a l’agrupació per dipositar en ell la confiança i ha acceptat el repte d’aconseguir representació en l’ajuntament ; “ tenim un clar objectiu, que és acabar en l’etapa de les majories absolutes i obrir un nou temps de diàleg, participació, i col·laboració entre totes les opcions polítiques, per tornar a posar als ciutadans i ciutadanes a l’eix de tota l’activitat municipal. No volem sols pensar en els ciutadans, sinó amb ells, i que siguen partícips del dia a dia del municipi, que decideixen les coses importants, el model poble que volem i necessitem per al futur”.

El candidat a l’alcaldia ha anunciat que en els propers dies anirà desgranant les principals propostes i línies programàtiques per al municipi “ a pesar de tindre un municipi súper endeutat gràcies a una gestió política molt millorable, tenim un poble amb un potencial enorme, i volem, de manera respectuosa en l’entorn, tornar a engegar els motors econòmics que facen a la gent del municipi poder viure en un entorn que genere benestar, i done qualitat de vida, on el turisme i l’agricultura innovadora  siguen claus. Per això, propostes per a la regenaració democràtica i total transparència del consistori, la reactivació econòmica, la participació ciutadana en els afers diaris, són vitals per millorar Xilxes”

Alejos ha fet pal·lesa la seua il·lusió per les possibilitats de les properes eleccions “ tot el País Valencià viu aires de canvi, on s’albira que cap partit tindrà majoria absoluta i on forces com Compromís serà la clau del canvi, per això, volem que eixa ventada d’aire fresc arribe també a Xilxes, i les coses comencen a canviar per a millor; hem de passar de la resignació a la construcció de noves realitats, i per a canviar el país, s’ha de començar des de les realitats més properes als ciutadans, que són els ajuntaments “ com diu l’eslògan de campanya, anem a fer les coses amb valentia, amb sentit comú, de manera ferma i sense arrugar-nos en res, perquè pensem que ara és el temps de respostes i solucions, i eixes no poden donar-les els actors de sempre, sinó que fa falta donar pas a la gent decidida i compromesa i la candidatura de Compromís per Xilxes, està plena de gent amb aquestes ganes i aptituds”

 

 

 

Alejos optará a la alcaldía de Xilxes.

El coportavoz de Compromís  por Xilxes, Sergi Alejos, ha sido elegido por unanimidad como la cabeza de lista y candidato a la alcaldía del municipio.
Alejos ha querido mostrar el agradecimiento a la agrupación para depositar en él la confianza y ha aceptado el reto de conseguir representación en el ayuntamiento ; “ tenemos un claro objetivo, que es acabar en la etapa de las mayorías absolutas y abrir un nuevo tiempo de diálogo, participación, y colaboración entre todas las opciones políticas, para volver a poner a los ciudadanos y ciudadanas al eje de toda la actividad municipal. No queremos sólo pensar en los ciudadanos, sino con ellos, y que sean partícipes del día a día del municipio, que decidan las cosas importantes, el modelo pueblo que queremos y necesitamos para el futuro”.
El candidato a la alcaldía ha anunciado que en los próximos días irá desgranando las principales propuestas y líneas programáticas para el municipio “ a pesar de tener un municipio súper endeudado gracias a una gestión política muy mejorable, tenemos un pueblo con un potencial enorme, y queremos, de manera respetuosa en el entorno, volver a poner en marcha los motores económicos que hagan a la gente del municipio poder vivir en un entorno que genere bienestar, y de calidad de vida, donde el turismo y la agricultura innovadora sean claves. Por eso, propuestas para la regeneración democrática y total transparencia del consistorio, la reactivación económica, la participación ciudadana en los asuntos diarios, son vitales para mejorar Xilxes”
Alejos ha dejado patente  su ilusión por las posibilidades de las próximas elecciones “ todo el País Valencià vive aires de cambio, donde se divisa que ningún partido tendrá mayoría absoluta y donde fuerzas como Compromís será la clave del cambio, por eso, queremos que esa ventada de aire fresco llegue también a Xilxes, y las cosas empiecen a cambiar para mejor; tenemos que pasar de la resignación a la construcción de nuevas realidades, y para cambiar el país, se tiene que empezar desde las realidades más cercanas a los ciudadanos, que son los ayuntamientos “ como dice el eslogan de campaña, vamos a hacer las cosas con valentía, con sentido común, de manera firme y sin arrugarnos en nada, porque pensamos que ahora es el tiempo de respuestas y soluciones, y esas no pueden darlas los actores de siempre, sino que hace falta dar paso a la gente decidida y comprometida y la candidatura de Compromís por Xilxes, está llena de gente con estas ganas y aptitudes”

Arxivat en: Comarcal, Cultura i Educació, Economia i Ocupació, General, Moviments Socials, Nacional, Propostes, Sanitat i Benestar Social, Temes, Urbanisme i Medi Ambient

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *